Op zoek naar salsa dansen tilburg?

 
salsa dansen tilburg
 
Salsa Tilburg.
Gratis aanmelden events. Salsa Tilburg biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Tilburg. Salsa in Tilburg. zaterdag 14 april. La Passion vrijdansavond Salsa, Bachata en Kizomba. maandag 16 april.
wat doen we vandaag
Salsa Dansschool van Opstal in Tilburg.
Je wilt latin leren dansen, maar je hebt geen danspartner. Voor stijldansen en salsa heb je een eigen partner nodig en hoe lang je ook zoekt, je kunt er geen vinden. Moet je de hoop dan opgeven? Dansschool van Opstal in Tilburg biedt de cursus latin solo aan.
moeder van de bruid kleding
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
machine stelvoeten
Evenementen organisatie Tilburg salsa.
Un Pasito Alante.
Je bent allen welkom, met of zonder danspartner, bij de Spoorzone. Bekijk ons nieuw aanbod van lespakketten. Het team Un Pasito Alante staat voor u klaar om de fijne stapjes te leren van salsa en/ of merengue. Like ons op facebook. 5041 SG Tilburg.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Salsa workshop HAVANA Tilburg.
Leer, onder begeleiding van een ervaren salsa-instructeur, salsa dansen. De lessen worden verzorgd door Jeannau Jean Louis. Hij geeft bij verschillende dansscholen les in Noord-Brabant en België en treedt regelmatig op met zijn showteam in Nederland en buurlanden. De workshop bestaat uit een korte, mondelinge uitleg gevolgd door een uur begeleid salsadansen. De Salsa workshop is mogelijk in combinatie met een lunch, diner of cocktailworkshop. Een salsaworkshop kost 1500, p.p, en wordt gegeven voor groepen vanaf 10 personen. De workshops zijn mogelijk op de volgende dagen en tijdstippen.: Maandag van 10.00u tot 17.00u. Dinsdag van 10.00u tot 17.00u. Woensdag van 10.00u tot 17.00u en van 22.00u tot 00.30u. Donderdag van 10.00u tot 17.30u. Vrijdag van 10.00u tot 17.00u. Zaterdag van 10.00u tot 17.00u. Zondag van 10.00u tot 17.00u en van 22.00u tot 00.30u. Voor informatie over de workshops kunt u mailen naar info@havana-tilburg.nl. ENCHILADA WEDNESDAY iedere zondag Viva Enchilada! Een eigenwijs rolletje maïsdeeg die de Cubaanse klassieker vertegenwoordigt in drie varianten: Picada, Pollo en Queso. Voor elk wat wils en iedere woensdag voor. Wilt u een tafel bij ons reserveren? Bel dan 013 536 53 24. of mail naar info@havana-tilburg.nl. Heuvel 22, 5038 CP Tilburg.
Home Salsa Sensual.
Het karakteristieke interieur met de kleurige muren, bijpassende schilderijen en de warme salsa-klanken op de achtergrond, maken Havana tot de ideale plek om salsa te leren. Laat je door de sfeervolle omgeving inspireren! Havana ligt op het Heuvelplein, midden in het centrum van Tilburg. De lessen worden gegeven op de 1e verdieping. Kijk voor meer informatie op de website van Havana! Welke cursus kies jij? Tijd om te dansen.
Salsipuedes Sunday Salsa Paradise bij T-Kwadraat Tilburg.com.
Iedereen is gelijk en dansen allemaal met elkaar. De gasten komen om echt te dansen Zoals je al van ons gewend bent zullen ook alle ritmes gedraaid worden zoals Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba in T-Kwadraat Tilburg. Locatie: T-Kwadraat, Olympiaplein 285 Tilburg.

Contacteer ons