Op zoek naar salsa dendermonde?

 
salsa dendermonde
 
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Lening simulatie
Salsa Abrazar Dendermonde Danslessen.
Zowel de proefles Cubaanse salsa als L.A-style salsa zijn hetzelfde opgebouwd en beperken zich tot een kennismaking met salsa in het algemeen: Basispassen en ritme vinden in de muziek. Alle lessen op dinsdag en donderdag gaan door in de zaal op de 1ste verdieping van de sporthal te Sint-Gillis Dendermonde, Van Langenhovestraat 203a.
metagenics
Salsa Abrazar Dendermonde Welkom.
Voor iedereen is er plaats binnen Salsa Abrazar, voor zowel de salsa-addicts die elk weekend al salsadansend doorbrengen als voor de mensen die salsa als bijkomende hobby zien en elke week gewoon fun willen hebben en wat bijleren. GROEPSSFEER KOMT OP DE EERSTE PLAATS.
studentenjob antwerpen meir
Salsa Abrazar Dendermonde Dansschool.
Ready to Salsa? De lessenreeksen Cubaanse en L.A-style salsa zijn gestart. Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze. De lessenreeksen Cubaanse en L.A-style salsa zijn gestart. Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze.
Etage Tropical Productions Lessen.
Elke week worden er lessen gegeven in Salsa, Bachata, Kizomba, Afrikaanse Dans, Lindy Hop, Paaldansen, Oriƫntaalse dans, High Heels, enz. Ook voor mensen die nog nooit hebben gedanst of geen danspartner hebben! SCHOOLJAAR 2017 2018. nieuwe lessenreeks MEI. start zondag 29 April. KALENDER NIEUWE REEKSEN MEI 2018 in Brugge.: Blauwe zaal, Omnisportcentrum Brugge, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge. KALENDER NIEUWE REEKSEN MEI 2018 in Dendermonde.:
Salsa Abrazar Dendermonde Kalender.
19.30 uur: Gratis Proefles L.A.-style salsa voor beginners. 19.30 uur: Eerste les L.A.-style salsa voor beginners. Op 07/09/2017 om 19.30 uur kan je deelnemen aan een gratis proefles L.A.-style salsa voor beginners. De week daarop, op 14/09/2017 starten we dan met de eigenlijke lessen.
Workshops / Dansstage/ Salsa, tango dendermonde Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Workshops Dansstage/ Salsa, tango Dendermonde en omgeving 14-04-2018 tot 14-06-2018. leeftijd van de deelnemer: onbelangrijk. DANSSTAGE/ SALSA, TANGO. Cubaanse Salsa beginners. Van 7 maart tot 18 april W Bert Heuvinckzaal, cc Belgica Kerkstraat 24 Dendermonde. DANSSTAGE/ SALSA, TANGO.
Salsa danslessen voor beginners in Aalst Belgi Lede Ninove Geraardsbergen Gent Dendermonde Brussel.
of 0475/72 66 79. Te volgen reeksen: Merengue / Bachata Salsa Beginners Salsa Semi Salsa Gevorderden Salsa Gevorderden Plus Rueda de Casino Cubaanse Salsa. Cursus Salsa Beginners 9 lessen.: Lessen op dinsdag 19u00 20u15 1u15 les Totaal 11u15 les Prijs 70 p.p.
Salsa Abrazar Dendermonde LESLOCATIE.
Alle rechten voorbehouden. De Lessen vinden plaats in de zaal naast de cafetaria, op de eerste verdieping van het sportcomplex te St-Gillis-Dendermonde, Van Langenhovestraat 203 a. Sinds september 2008 overvleugelt Salsa Abrazar Dendermonde zowat de hele regio rond de Ros Beiaardstad.

Contacteer ons