Op zoek naar salsa dendermonde?

 
salsa dendermonde
 
Salsa Abrazar Dendermonde Danslessen.
Zowel de proefles Cubaanse salsa als L.A-style salsa zijn hetzelfde opgebouwd en beperken zich tot een kennismaking met salsa in het algemeen: Basispassen en ritme vinden in de muziek. Alle lessen op dinsdag en donderdag gaan door in de zaal op de 1ste verdieping van de sporthal te Sint-Gillis Dendermonde, Van Langenhovestraat 203a.
dakwerker gezocht
Salsa Abrazar Dendermonde 57 foto's' Dansstudio Van Langenhovestraat 203 A, 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium.
Salsa Abrazar Dendermonde heeft een evenement toegevoegd. Salsa Abrazar Dendermonde is sinds 2008 gevestigd in de sporthal van St-Gillis Dendermonde, Van Langenhovestraat 203a. Op 06/09/2018 om 19.30 uur kan je deelnemen aan de gratis proefles salsa die een drie kwartier duurt.
geld lenen
Salsa Abrazar Dendermonde Dansschool.
Ready to Salsa? De lessenreeksen Cubaanse en L.A-style salsa zijn gestart. Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze. De lessenreeksen Cubaanse en L.A-style salsa zijn gestart. Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze.
opstijgend vocht
Salsa Abrazar Dendermonde Een vaste waarde sinds 2008 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde Dendermonde UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Salsa Abrazar Dendermonde Een vaste waarde sinds 2008. Onze school is ondertussen 10 jaar actief te Dendermonde. Wij bieden cursussen salsa en bachata aan en dit op dinsdag en donderdag. Bezoek onze site: www.salsaabrazar.be of www.salsadendermonde.be. Sporthal St-Gillis Van Langenhovenstraat z/n 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde Dendermonde.
zonne
Salsa danslessen voor beginners in Aalst Belgi Lede Ninove Geraardsbergen Gent Dendermonde Brussel.
of 0475/72 66 79. Te volgen reeksen: Merengue / Bachata Salsa Beginners Salsa Semi Salsa Gevorderden Salsa Gevorderden Plus Rueda de Casino Cubaanse Salsa. Cursus Salsa Beginners 9 lessen.: Lessen op dinsdag 19u00 20u15 1u15 les Totaal 11u15 les Prijs 75 p.p.
Lessen: Cubaanse salsa en L.A.-style salsa Dendermonde UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Lessen: Cubaanse salsa en L.A.-style salsa. Salsa Abrazar Dendermonde is sinds 2008 gevestigd in het Sportcentrum van St.-Gillis. Wij starten regelmatig met nieuwe cursussen salsa. Bezoek onze website of FB-pagina. Sportcentrum Sint-Gillis Van Langenhovestraat 203 a 9200 Dendermonde.
Gratis proefles Salsa voor beginners Stad Dendermonde.
Van Langenhovenstraat z/n 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde Dendermonde. Salsa Abrazar Dendermonde. Aanmelden UITPAS registreren. Voordelen Meer info. Zelf een activiteit toevoegen? Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. De activiteiten voor oktober 2018 verschijnen in het Stadsmagazine van eind september 2018.
Salsa Abrazar Dendermonde Kalender.
19.30 uur: Gratis Proefles L.A.-style salsa voor beginners. 19.30 uur: Eerste les L.A.-style salsa voor beginners. Op 07/09/2017 om 19.30 uur kan je deelnemen aan een gratis proefles L.A.-style salsa voor beginners. De week daarop, op 14/09/2017 starten we dan met de eigenlijke lessen.
Salsa Abrazar viert tienjarig bestaan Dendermonde Regio HLN.
Dendermonde Begonnen met wat bijles in de garage, en nu een school met meer dan tweehonderd leerlingen. Salsakoppel Danny Verbeke en Wendy De Decker viert met trots het tienjarig bestaan van haar salsaschool Abrazar in Dendermonde. Twee avonden in de week, op dinsdag en donderdag, staan Danny Verbeke 48 en Wendy De Decker 41 in de bovenzaal van het sportcomplex van Sint-Gillis-Dendermonde klaar om iedereen die dat wil salsa te leren.

Contacteer ons