Meer resultaten voor salsa ekeren

 
salsa ekeren
 
Informatie over Dansschool Konings in Ekeren Antwerpen LatinWorld.nl.
2180 Ekeren Antwerpen. Dansschool Konings op de kaart. Routeplanner naar Dansschool Konings. Latin organisaties in de buurt. Kizomba, Semba en meer. Mix van Salsa en meer. Libre Dance more. Mix van Salsa en meer. IF Events Entertainment. Mix van Salsa en meer.
schoorsteenveger
Tarde de Salsa, elke maand gratis salsaparty SALSADANSEN.BE.
Salsa maakt gelukkig. Tarde de Salsa. Tarde de Salsa. Elke maand is het Tarde de Salsa! Salsadansen.be organiseert elke maand in de feestzaal Hof ter Delft een salsa avond. Of je nu een beginnende salsadanser bent of een ver gevorderde, iedereen is welkom.
lening
Salsa Clasica Grande Hof Ter Delft Ekeren Antwerpen.
De slogan is Salsa" Clasica" Met de beste Salsa, Merengue en Bachata. De volgende datums zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Voor meer informatie zie onze agenda. Ruime parking ruime dansgelegenheid Roken is er niet toegestaan. Programma: 18u45 24h00.: Adres: Hof Ter Delft Laar 42, 2180 Ekeren Antwerpen.
vocht in de muur
SALSA cursus start op woensdag 5 september 18 @ salsadansen.be.
Van de Weyngaertplein 13, 2180 Ekeren. 32 496 76 88 96. BE72 9731 2804 7916. Tarde de Salsa. Elke maand organiseren we een party. DJ Paco zorgt ervoor dat de beste salsa, bachata., kizomba en merengue door de luidsprekers galmt.
elektrische
Salsa @ Barazza Bowling Planet Ekeren, antwerpen, squash, tennis, bar, resto, grill, bowlen, bowlingbaan, hoevenen, kapellen, stabroek.
Salsa in Ekeren Ekeren Gazet van Antwerpen.
Maak van Ekeren jouw startgemeente! Salsa in Ekeren. Salsa in Ekeren. 13/01/2009 om 1233: door jvandermosten. Ekeren VZW Latin Club organiseert de volgende cursus salsa vanaf 11/2. In 11 lessen leren beginners en gevorderden de danspassen van Salsa. Inspringen kan tot de 3de les op 25/3.
Bachata zomercursus op 9 juli in Antwerpen @ Bachatadansen.be.
Antwerpen-Centraal naar Roosendaal. Stops: Antwerpen-Centraal Antwerpen-Luchtbal Antwerpen-Noorderdokken Ekeren Sint-Mariaburg Kapellen Heide Kijkuit Kalmthout Wildert Essen Roosendaal NL. Klik hier voor de regeling met de trein v anaf Antwerpen-Centraal 14 min. met de trein, vervolgens 9 min. stappen 750 m. Bussen van De Lijn die op 100 m. een halte hebben.: 650, 730: afstappen halte Brasschaat Boskapellei. Klik hier voor de regeling met bus 730. Klik hier voor de regeling met bus 650. Patrick en Karin. Patrick begon zijn danscarrière in 1985 in de Brasschaatse Dansclub Marc" Spillemaeckers. Enkele jaren later leerde hij Karin kennen en begonnen zij samen aan de opleiding dansleraar. Alvorens deze te mogen aanvatten, dienden zij een intensieve opleiding te volgen bij Bloso. Na de cursussen anatomie, fysiologie, ehbo, te hebben gevolgd, kregen zij het diploma assistent-sportleraar. Hierna volgden zij een 3-jarige opleiding tot dansleraar. Voor Patrick en Karin is dansen steeds een passie geweest. Zij geven nu al een tijdje dansles waarvan verschillende jaren salsa, bachata, merengue, en dit nog met evenveel plezier dan toen ze ermee begonnen waren.
Salsa lessen in Ekeren, bij jou thuis, op een zelf gekozen locatie in Ekeren salsa priveles in Ekeren door www.dansschool-salsacool.be voor leuke salsalessen in Ekeren toffe priveles salsa in Ekeren.
Neem dan snel contact op met Dansschool SalsaCool voor privéles salsa in Ekeren! De salsalessen duren 60, 90 of 120 minuten en kunnen op verschillende locaties plaatsvinden: op onze vaste locatie in Antwerpen, bij je thuis of op een zelf gekozen locatie.
Salsa leren dansen in Antwerpen, gratis proefles Ekeren Wattedoen.be.
De plaats in Antwerpen om salsa te leren dansen. Gediplomeerde dansleraren staan je bij met raad en daad. Bovendien hebben Patrick en Karin meer dan aar ervaring. En dat merk je. Elke woensdag gaat de les voor de beginners door om 19.00u. Semi-gevorderden starten om 0u en gevorderden om 0u. Iedereen is welkom. Elcks Thuys Van Den Weyngaertplein 13 2180 Ekeren Telefoonnummer.:

Contacteer ons