Resultaten voor salsa dansen

 
salsa dansen
 
Salsa dansen, Diverse Workshops en Zaalverhuur Rico Latino.
Lees hier wat je er tegen kan doen: bit.ly/2RasklZbit.ly/2Ras. OPEN DAGEN SALSA, KIZOMBA BACHATA. In januari zijn er weer open dagen bij Rico Latino! Kies je dag, meld je aan en ontdek of salsa, bachata en/of kizomba iets voor jou is!
wasdroger aanbieding
Workshop salsa dansen, leer deze bruisende dans tijdens je vrijgezellenfeest Partycentrum Weijenborg.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U bent hier: Home Vrijgezellenfeest Workshop salsa dansen, leer deze bruisende dans tijdens je vrijgezellenfeest. Workshop salsa dansen, leer deze bruisende dans tijdens je vrijgezellenfeest. Workshop salsa dansen tijdens je vrijgezellenfeest. Heerlijk Salsa dansen tijdens de Salsa workshop.
boomstamtafel
Salsa Verrassend Valencia.
Ook in Valencia is de dansstijl erg populair. Op Verrassend Valencia vind je niet alleen de plekken waar jij zelf salsa kunt leren, je vindt hier ook de leukste tentjes waar je de salsa kunt dansen! Een, twee, drie, draai.
Verhuisdoos
Salsa Les voor volwassenen Dansles.
Neem je partner mee en kom lekker salsa dansen. Natuurlijk krijg je les van goede en ervaren instructeurs met veel ervaring in de diverse stijlen die vallen onder de noemer salsa. Maak er samen of met een paar andere stellen/vrienden een gezellig avondje uit van.
oud hout
Home Poetic-Motion.
Wie Zijn Wij. Wil je salsa leren dansen in Rotterdam? Of dans je al, maar wil je groeien? Je bent nooit te slecht, nooit te oud, nooit te om te beginnen! Denk je dat nu niet het moment is? Dat is het wel!
makelaar lelystad
Salsa Oldenzaal.
Gratis aanmelden events. Salsa Oldenzaal biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Oldenzaal. Salsa in Oldenzaal. zondag 30 december. El Centro de la Salsa. dinsdag 1 januari.
hosting
Dansschool Sazouk: Salsa, Zouk, Kizomba, Bachata en Merenque in Bergen op Zoom en Waalwijk SaZouk.
Wij verzorgen ook Workshop op Bruiloften, Bedrijfs, vrijgezellenFeesten en ook Privélessen aan groepen, koppels en singles. Heb je altijd al graag willen Salsa dansen, kom dan langs op een van onze open dagen of tijdens de lessen, en dans met ons mee.
Salsa Dans Magazine.
De Latinos hebben er leren dansen op het strand en dankzij de beweging van de golven dansen zij op hun typische ritmische en vibrerende manier. Dit is de algemene opinie van de meeste Latinos over het ontstaan van de salsa.
Dansschool Cariño Salsa, Son en Cubaanse Workout Groningen.
Graag tot 14, 15 of 16 januari! Salsa, Son en Cubaanse workout. Salsa en Son bieden we als partnerdansen aan, de Cubaanse workout is een intensieve solo dans. Passie voor dansen. We willen iedereen laten ervaren hoe heerlijk het is om op te gaan in het dansen.

Contacteer ons