Op zoek naar salsa dansen zwolle?

 
salsa dansen zwolle
 
Werkplaats13 Salsa dansen.
038 421 11 95. 8011 SB Zwolle. Na inspanning komt ontspanning. En om het zomerse gevoel van de salsaworkshop vast te houden, is een Tapas kookworkshop een absolute aanrader. Jullie koken anderhalf uur en daarna is het genieten geblazen van de door jullie gemaakte Tapas. De 11 verschillende hapjes vormen een maaltijdvullend geheel. Prijs voor de salsaworkshop en aansluitend de tapasworkshop inclusief alle drankjes bedraagt 7500, p.p. Zin om de heupjes los te gooien? Tijdens deze workshop leer je de basispas van de salsa.
wat te doen in
Salsa Agenda Zwolle.
Op zoek naar een Salsa cursus in Zwolle of een gezellige en leerzame Salsa workshop voor beginners of gevordenen? Je vindt het op LatinWorld.nl. Wil je Salsa leren dansen in Overijssel, kijk dan in het overzicht van de Salsa dansscholen in Overijssel.
smoking huren
Dansschool Saborea Salsa Zwolle.
Saborea Salsa verzorgt al meer dan 10 jaar danslessen salsa., merengue en bachata in Zwolle. Zowel groepsles als privé-les. Daarnaast verzorgen wij ook workshops voor al uw feesten. Na een uur kan iedereen al gezellig dansen. Onze dans cursussen en workshops zijn geschikt voor alle leeftijden.
stelvoet m6
Salsales Zwolle www.sebailesalsa.nl.
De kaarten zijn geldig gedurende twee achtereenvolgende cursusperiodes 2 x 10 lesweken. Verlies van de kaart komt normaal gesproken voor eigen rekening. In overleg met Se Baile Salsa is eventueel een vervangende kaart te verkrijgen. Gewoon lekker salsa dansen. Het Anker Zwolle.
SalsAventura Danslessen.
In de Bootcamp Revealing the Secret leer gedurende 7 uur de belangrijkste geheimen van Salsa op de dansvloer! Zo leggen we uit hoe je op de dansvloer in no-time een sterke connectie kan krijgen met iedere danspartner, wat je kan doen als je elkaar even loslaat en overgaat naar voetenwerk, hoe je als man tientallen combinaties kan maken zonder ze te hoeven onthouden En nog veel meer!
Moves Zwolle: danslessen en dansworkshops Workshop Salsa.
NB: prijzen zijn exclusief zaalhuur. Deze workshop kun je solo volgen, maar veel leuker is het natuurlijk om de salsa in duo's' te dansen! In het laatste geval geven er twee docenten les en is de workshoptijd altijd 15, uur.
Fuerza de la Salsa indebuurt Zwolle.
Fuerza de la Salsa is er voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier salsa en merengue wil leren dansen. Fuerza de la Salsa geeft al enkele jaren les workshops in Zwolle. Meest recent over Fuerza de la Salsa.
Salsa Workshop Zwolle Vrijgezellenfeest Zwolle.
Onze ervaren Salsa-instructeur heet je daar van harte welkom. Onze instructeur neemt je mee op een exotisch reisje langs de klanken en ritmes van de Salsa muziek. Vandaag word jij een Salsa-danser! Onze Salsa Workshop in Zwolle is geschikt voor alle personen.
Fuerza de la Fuerza Salsa Fuerza Fuerza de Salsa de de Fuerza Fuerza la lessen la la Fuerza de de Salsa in Salsa Salsa de la la Salsa Zwolle. Salsa Salsa la Salsa Salsa lessen lessen lessen Salsa Sals
Welkom bij Fuerza de la Salsa. PRODUCTEN FAQ Links AV/Privacy. Fuerza de la Salsa is er voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier salsa wil leren dansen. Fuerza de la Salsa geeft al 10 jaar cursussen, workshops bootcamps in Zwolle en omstreken. Let op! Onze volgende proefles SALSA is tijdens ons Open dag op zondag 10 september 2017! Kijk bij agenda voor de tijden en locaties. Meld je snel aan, want volvol! U kunt bij ons terecht voor.: Cursussen. Workshops aan grote groepen, bedrijfsopening, jubileum, personeelsfeestje, teambuilding, bruiloften. Arrangementen een combinatie van workshop en hapjes. Privé lessen. Bootcamps in een dagdeel een compleet niveau leren dansen. Salsa feesten van het opzetten van een compleet salsa feest met een band of DJ tot alleen het verzorgen van de muziekinstallatie. Evenementen het organiseren van grote evenementen of het deelnemen aan een bestaande evenement. Voor meer informatie vul het contactformulier in of vraag direct een offerte aan. Klik hier voor Single groepsreizen.

Contacteer ons