Resultaten voor dansles salsa

 
dansles salsa
 
Aanbod.
Latin Ballroom beginners sep 2017: zondag 17 sep, 1845u-2000u: 14 lessen x 1u15m, 195 p/p woensd 13 sep, 2115u-2230u, 14 lessen x 1u15m, 195 p/p Deze cursus is een totaalpakket van populaire dansen: Swing, Cha cha, Wals, Tango, Samba, Quickstep, Salsa, Argentijnse Tango en Jive of Rock Roll.
boxspring
SALSA cursus start op woensdag 6 februari 19 @ salsadansen.be.
Klik op de link om de feestjes van de dag te ontdekken. Op je smartphone is het dan weer leuk om de salsa lovers app te hebben. Niet alleen snel en duidelijk maar hij bevat ook een handige mogelijkheid tot navigatie.
wehkamp
Home Dansschool De Smet-Camby.
Van Wals tot Chacha algemene cursus, Cubaanse salsa, Argentijnse tango, Discoswing, Rock n roll, B oogie woogie, Lindy Hop tot Latino solo, Kleuterdans, Dance kids, Hiphop en Bokwa. Verder zijn er ook mogelijkheden voor privélessen, openingsdansen, alleenstaanden zonder danspartner, senioren, G-dans, lessen op verplaatsing voor bedrijven of scholen. Bezoek even onze formules om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Leuke danslessen op kwalitatief niveau. Aangepaste accommodaties: onze 4 danszalen zijn speciaal ingericht om dansles in te geven.
secret hotel leuven
Editiepajot: DILBEEK / SINT-PIETERS-LEEUW: Style n Trendy dansen, Rock n Roll, Salsa NY en Rolstoeldansen voor iedereen.
Na een succesvolle opendeur op 6 december, waar vele aanwezigen aan de lijve hebben kunnen ondervinden dat leren dansen leuk kan zijn, start Happy Dance in januari met de algemene danscursus Style trendy alsook met de dance specials: Rock Salsa.
excel kolommen samenvoegen
Salsa in Breda Danslessen Salsa, Bachata, Kizomba en Workshops.
Salsa Classics De mooiste Salsa en Bachata nummers. Bacha-Kiz Night Voor al onze Bachata en Kizomba lovers aangevuld met de lekkerste salsa. Salsa Dura Salsa Romantica Mambolicious 3 verschillende salsa muziekstijlen die elk hun eigen avond hebben. Volg ons op Facebook.
Ik Wil Leren Dansen Bedoeling is op een plezierige en vlotte manier kennis te maken met verschillende dansstijlen zoals jive, swing, discoswing, hustle, quickstep, wals, salsa enz. Steeds korte cursus
Ik Wil Leren Dansen. Bedoeling is op een plezierige en vlotte manier kennis te maken met verschillende dansstijlen zoals jive, swing, discoswing, hustle, quickstep, wals, salsa enz. Steeds korte cursussen of workshops, voor iedereen die graag danst of het wil aanleren.
Dance4friends dansclub voor jong en iets ouder.
Er is ieder dansjaar een cursusreeks van 12 weken september-december en een reeks van 14 weken januari-mei koppeldansen, Zumba en Fundance. Er is wekelijks een oefenavond op zaterdag of een oefennamiddag op zondag. Raadpleeg het menu Kalender voor de exacte datums. NIEUW Cubaanse salsa op vrijdag NIEUW.
Wim Gevaert dansleraar, dancing coach.,
Cursussen voorjaar 2018, vanaf woensdag 10/01. Stijldans 1ste jaars woensdag om 21u15. Swing beginners woensdag om 20u15. Cuban Salsa woensdag om 19u15. Salsa Solo beginners welkom woensdag om 18u15. Beweeg over het icoon om de dagen te zien waarop deze lessen plaats vinden.
La Bodeguita Salsa, Bachata en Kizomba dansen in Den Haag!
Elke dansles wordt gegeven door professionele docenten met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat je de beste begeleiding krijgt tijdens je Salsa, Bachata of Kizomba dansles. Wij van La Bodeguita willen mensen niet alleen aan het dansen krijgen, maar ook de feeling delen en overbrengen; Join the latin feeling!

Contacteer ons