Meer resultaten voor salsa dansles

 
salsa dansles
 
Welkom.
Om de goede groepssfeer te bevorderen organiseren wij jaarlijks voor onze leerlingen een barbecue op het einde van het seizoen en gaan we twee keer per jaar met zo veel mogelijk leden naar de salsaparty van Salsa Abrazar in Grembergen, 1 van de betere parties in onze omgeving.
auto verzekeren
Salsalessen/Geel/Kempen/België.
Wil je vanaf het begin de juiste basistechnieken ontwikkelen om lekker salsa te dansen? Wil je je eigen dansstijl creëren? De kracht van Salsa Rica zit in de manier van lesgeven en de levendige en passievolle workshops en dansdemonstraties. Salsa Rica Dance Company.
meldpunt phishing
Dansstudio karteria Karteria Diest.
inbegrepen bij een All-Inn Abonnement. Het bewijs dat fun en full body workout wel samengaan. Een fitnesssysteem geïnspireerd door salsa, merengue en samba dat letterlijk al dansend je hele lichaam verstevigd. Strong by Zumba. Klik hier om ons lessenrooster te raadplegen.
Monday
Bailando Salsa.
van 20.00 21.00u Boogie Swing. Sporthal De" Koekoek" Sportlaan 4 HALEN. Zaterdag 30 januari 2016. GO2DANCE 4 SINGLES. van 20.00u 21.00u Boogie Swing. Sportcentrum Hercules Ursulinenstraat 1 HERK-DE-STAD. Zondag 31 januari 2016. van 20.00u 21.00u Boogie Swing. Cultuurcentrum MUZE Dekenstraat 40 HEUSDEN-ZOLDER.
https://www.colorlux.nl/lichtreclame/
Dance4friends dansclub voor jong en iets ouder.
Er is ieder dansjaar een cursusreeks van 12 weken september-december en een reeks van 14 weken januari-mei koppeldansen, Zumba en Fundance. Er is wekelijks een oefenavond op zaterdag of een oefennamiddag op zondag. Raadpleeg het menu Kalender voor de exacte datums. NIEUW Cubaanse salsa op vrijdag NIEUW.
Dansschool Sizzling Salsa Home.
Dansschool Sizzling Salsa heeft kerstvakantie in week 52 en week 1 ma 24 december tot en met vrijdag 4 januari. Er zijn dan geen danslessen en ook het Sizzling Salsa Café in Podium Victorie vervalt op woe 26 december en 2 januari.
Home LA Salsa.
Over LA Salsa. LA Salsa dansleraar. Salsa lessen Gent Kortrijk Roeselare. has never been so easy. Vind een danspartner. Nieuwe salsa lessen zie hieronder en hier. Vanaf 5 maart en 9 mei 2017. Starten de nieuwe Salsa reeksen. in Gent en Roeselare.
Salsa.
Er gaan verschillende verhalen van hoe en waar de Salsa is onstaan. Deze aanstekelijke muziek brengt je in een vakantiesfeer op elke Salsa Party. Er worden elk dansseizoen ook steeds 2 cursussen Salsa Beginners cursussen georganiseerd., waarvan de eerste les steeds gratis is en je vrijblijvend kan deelnemen.
Salsa de Cuba Dansschool Cursussen Cubaanse Salsa, Rueda de Casino, Kizomba, Bachata en Son te Brugge, Roeselare, Gent, Waregem en Aalst Zoek Danspartner.
Salsa wordt over de hele wereld gedanst, overal waar je op reis gaat, zal je wel een leuke salsabar weten te vinden, waar je kan dansen en uitgaan. Dans je als dame al LA/New York/Puerto Rican/Columbian Salsa style, en wens je ook de Cubaanse Salsa perfect te volgen?

Contacteer ons