Meer resultaten voor salsa workshop amsterdam

 
salsa workshop amsterdam
 
Salsa workshop vanaf 22 p.p.heel Nederland.
Het is het mogelijk om een sal s a workshop te verkrijgen in o.a. Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Leiden, Den Haag, Delft, Gouda, Amsterdam, Almere, Utrecht, Amersfoort, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Venlo, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Zwolle of Groningen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een salsa workshop?
krediet aanvragen
Cubaanse salsales bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam.
Workshops op locatie. Succes verzekerd: een workshop salsa, Bachata of Kizomba. Een avond vol muziek en gezelligheid met vrienden of collegas. Kortingsactie bij Salsamoso. Smaakt het dansen naar meer? Dan hebben we voor jou een cadeautje. Als je meerdere danscursussen tegelijk volgt, krijg je van ons korting op het lesgeld. Een 2 e danscursus kost 60, en een 3e danscursus 50. Nieuw bij Salsamoso? Meld je aan voor Salsa beginners 1 en ontvang 10, korting! Er is elke avond iets te doen in São Paulo café in Amsterdam.
lenen
Salsa workshop Amsterdam: leer salsadansen Puur Amsterdam.
Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje? Onder leiding van onze professionele docent kan iedereen salsa dansen. Sterker nog: niemand wil stil blijven staan tijdens deze energieke workshop. De korte les is zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. We starten met de basis: een korte choreografie waarin u alle bewegingen leert. Als iedereen er klaar voor is gaan we ervoor: in variërende koppels oefenen we de dansmoves. En dan de grande finale; een spetterend feestje waarin u alle geleerde pasjes in de praktijk brengt. Wij werken met verschillende locaties in Amsterdam.
huur mobilhome
Salsa workshop Amsterdam Grootste aanbod van Amsterdam!
Salsa workshop Amsterdam. Details over dit uitje. U wordt in de workshop Salsa en Merengue dansen van Mokum Events in Amsterdam klaargestoomd voor de echte latino-verleiding. Schud die heupen, geniet van opzwepende ritmes. Deze workshop is prima geschikt voor een gemêleerd publiek, voor Hombres en Mujers.
Home Swing Latino Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue en Latin dansschool.
Amsterdam De Pijp DOC dovenontmoetingscentrum. Amsterdam Oost Q-Factory. Amsterdam Zuidoost Brasa Dance Studios. De Hallen Amsterdam West. Amsterdam De Pijp DOC dovenontmoetingscentrum. Amsterdam Oost Q-Factory. Amsterdam Zuidoost Brasa Dance Studios. Welcome to Swing Latino! Dance is not a competition, its a passion.
Salsa workshop Amsterdam Salsaworkshop tapasdiner.
Salsa workshop Amsterdam. Bedrijfsfeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest? Wij brengen de sfeer en gezelligheid van tropische klanken samen en laten u kennis maken met de basispassen van de salsa en merengue. Deze salsaworkshop is een van de meest swingende en vrolijke workshops.
Salsa Workshop Amsterdam Amsterdam Excursies.
Met deze Salsa Workshop Amsterdam verandert je feest in een zwoele swingende salsahappening! Tijdens deze workshop in de rosse buurt leer je de basisstappen van de salsa, en zul je merken dat je daarmee al een mooi feest bouwen kunt.
Salsa Workshop in Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam.
Salsa Workshop in Amsterdam. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Salsa Workshop in Amsterdam. Details over dit uitje. Ontdek de Salsa Vrijgezellenworkshop in Amsterdam. Opzwepende ritmes, een gevoel alsof je in een nachtclub in Havana staat te dansen, een specifiek gevoel in de onderbuik en heerlijke muziek.
Salsa Workshop Cocktails Amsterdam.
Salsa workshop in Amsterdam. Voor onze salsa workshop in Amsterdam hebben wij een leuke nieuwe locatie in Amsterdam-Oost met uitzicht op het water! Wij bieden je daar ons dansen" dineren" arrangement, wat inhoudt dat salsadansen en eten onder 1 dak plaatsvinden.

Contacteer ons