Meer resultaten voor salsa dansen den bosch

 
salsa dansen den bosch
 
Cubaten Salsa Socialclub Den Bosch Home.
Sinds 2007 mixen we met ons enthousiaste team een aantal heerlijk ingrediƫnten van onze passie, het salsadansen, tot een afslankende, conditie opbouwende Cubaanse Salsa saus. Je leert in goed opgebouwde lessen met heel veel plezier bewegen en dansen op de Cubaanse klanken. De lessen staan altijd onder leiding van een Cubaanse docent en een Nederlandse docente. Kijk gerust eens rond op deze site en neem ook eens kijkje op onze facebook pagina.: Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. Info over ons SALSAFEEST in Den Bosch. Info over DANSLESSEN in Den Bosch.
den haag uitgaansagenda
Bailando Salsa.
Altijd al Kizomba willen dansen? Meld je dan nu vast aan voor de Kizomba lessen die in mei 2018 van start gaan. Klik hier om je aan te melden. Dansschool Bailando Salsa. Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Noteer alvast in jullie agenda.
wasmachine den bosch
Salsavolcanica Zuid-Amerikaanse danslessen Leer nu dansen!
Salsavolcanica, specialist Zuid-Amerikaanse danslessen in Den Bosch. Salsa, Bachata, Kizomba Zumba voor kinderen en volwassenen. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de meest gezellige en innovatieve dansschool in de regio en bieden wij als enige dansschool in het land Salsa en de overige dansen aan voor kinderen!
bruid en bruidegom
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
Salsa, Bachata, Kizomba Zumba LatinJoy Dance company.
Party Den Bosch. Salsa dansen, salsa show. Gratis proeflessen zumba. Gratis proeflessen salsa kizomba zumba. LatinJoy Dance company. Dansschool Rosmalen, Den Bosch, Veghel en omgeving. Lady styling bootcamp Den Bosch. Welkom bij de gezelligste dansschool van Den Bosch, Rosmalen en omgeving.
Salsa Den Bosch.
Salsa Den Bosch biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Den Bosch. Salsa in Den Bosch. maandag 16 april. Gratis proeflessen Salsa, Bachata en Kizomba. dinsdag 17 april.
CubaTen Salsa SocialClub, Huisgenoten, Over Muzerije, Muzerije.
Sinds 2007 mixen ze met hun enthousiaste team een aantal heerlijke ingrediƫnten van hun passie, het salsadansen, tot een afslankende, conditie opbouwende Cubaanse Salsa saus. Je leert in goed opgebouwde lessen met heel veel plezier bewegen en dansen op de Cubaanse klanken.

Contacteer ons