Meer resultaten voor salsa dansen eindhoven

 
salsa dansen eindhoven
 
Salsa
Salsa en Merengue Workshop in Eindhoven Eindhoven Excursies.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Salsa en Merengue Workshop in Eindhoven. Details over dit uitje. De Workshop Salsa en Merengue dansen van Eindhoven Excursies is de ideale workshop voor señorita's' die in Eindhoven hun danskunsten willen uitbreiden met Latijns-Amerikaanse dansmoves.
nilfisk stofzakken blokker
Dans groepslessen o.a. Zumba, Sh'Bam' en BodyJam Fit For Free.
Dan zijn de dans groepslessen echt iets voor jou! Hieronder vind je een overzicht van alle groepslessen waar dansen centraal staat. Het maakt niet uit of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of dat je sterker wilt worden.
eindhoven evenementen
Klokgebouw.
Alegría Festival bestaant ook dit jaar weer uit 3 verschillende areas. Op de dansvloer kan gedanst worden op de beste Latin muziek op het gebied van Salsa, Bachata en Kizomba. Zorg dat je er dit jaar weer bij bent: 22 juli 2018 op het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven.
vaatwasser
Latin Emagazine Salsa Freak en Salsa Venlo.
Gek genoeg werd Angelos belangstelling voor salsa in Nederland aangewakkerd. Een vriend van me heeft een salsaschool in Eindhoven, zegt Angelo. Enkele jaren geleden vroeg hij me of ik zin had salsalessen te volgen. Had ik geen zin in. Ik kon niet eens dansen.
seo services
Welkom bij SalsaFit SalsaFit is het salsafeest in Eindhoven.
Werkzaamheden kassa, glazen op halenen, voorkomende werkzaamheden. Je hebt een leuke middag waarin je genoeg ruimte hebt om zelf te dansen. Laat even weten via de mail of je interesse hebt. SalsaFit: iedere derde zondag van de maand. Locatie: Partycentrum Skifit, Vijfkamplaan 16, Eindhoven.
uit agenda eindhoven
Bruce Dance Factory.
Ben jij een enthousiaste danser, die het leuk vindt om meer met dansen te doen? Dan is een demoteam misschien wel wat voor jou! Demoteams kunnen namelijk mee doen aan producties, modeshows en nog veel meer! Om in een demoteam terecht te komen, doe je mee aan een auditie. Meer informatie over.: Probeer een streetdance les in Eindhoven, Venray, Valkenswaard of Eersel.
Salsa en tapas arrangement WRK events.
Helemaal opgezweept, moe en voldaan gaan jullie na afloop van de workshop salsa dansen richting het tapas restaurant en genieten jullie van een heerlijk 2 uur onbeperkt tapas diner. Een leuke zomerse combinatie tussen een actieve workshop en gezellig samen dineren, een aanrader voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.
Evenementen organisatie Tilburg salsa.
Latin Oldschool RnB/HipHop Dansschoolhouders en party organisatoren, voor het aanvragen van Excellent Guest tickets voer in bij onderwerp: Dansschoolhouder met uw volledige gegevens. Excellent Guest Ticket. P ers en relevante website eigenaren, voor het aanvragen van Excellent Press tickets voer in bij onderwerp: Press Websites met uw volledige gegevens.
Halima dans entertainment Dans en entertainment Eindhoven.
Het is een dans waarbij je de spiergroepen leert isoleren en onafhankelijk van elkaar te bewegen. Een dans die de vrouwelijkheid viert ongeacht lichaamsbouw of leeftijd. Herontdek je vrouwelijkheid, creativiteit en fysieke kracht met een van de oudste dansen in de geschiedenis.

Contacteer ons