Meer resultaten voor salsa dansen eindhoven

 
salsa dansen eindhoven
 
Dancing with your feet is one thing, Dancing with your heart is another.
In samenwerking met Studio 19 en Brabantia wordt het dansen in een stijlvol ingerichte gezellige danszaal/ruimte mogelijk gemaakt. Met de professionele docenten die beschikken over jarenlange ervaring en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied is Salsa Spirit de meest authentieke dansschool in Eindhoven!
wat is er vanavond te doen
Salsa dansen leer je bij Salsa Connexion in Eindhoven. Lessen vanaf beginner tot advanced nivo. Er zijn ook Bachata en Mambo lessen.
Wil je ook graag leren dansen? Salsa Connexion staat voor connectie met jezelf, je partner en de muziek. Beleving, plezier en je dansontwikkeling-/controle zijn met elkaar verbonden. Daarom staan deze onderwerpen bij ons centraal in de lessen. Zelfverzekerdheid, je vrij voelen en jezelf kunnen uitdrukken is niet alleen van toepassing in dans, ook in het leven. Je leeft zoals je danst en je danst zoals je leeft. Ben je geïnteresseerd? Kom eens een kijkje nemen op onze nieuwe sfeervolle locatie op de Hoogstraat te Eindhoven!
bosiet
Salsa Eindhoven.
Gratis aanmelden events. Salsa Eindhoven biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Eindhoven. Salsa in Eindhoven. zaterdag 17 maart. The Latin Club. Santiago de Cuba. Africa Night Tilburg.
haaraccessoires bruid
Salsa Danslessen, Dansen en Cursussen in Eindhoven Santiago de Cuba.
Tijdens onze open dagen kunt u gratis en vrijblijvend meedoen met een proefles om de sfeer van Salsa Sensation en Santiago de Cuba te proeven! Lees meer over de open dagen met gratis proeflessen. LESROOSTER SALSA DANSLESSEN Salsa Dansen en Lessen Eindhoven.
Ivan Salsa, Zumba, Jazz, Modern.
Hij richtte Dansstudio IvanCubadanza op en werkt daarnaast bij CKE in Eindhoven als dans docent. Naast de danslessen is Ivan Rodriguez Alvarez allround entertainer en muzikant. IvanCubadanza verzorgt en organiseert workshops bij diverse gelegenheden zoals bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, verjaardagen en buurtfeesten. Neem contact op voor boekingen animatie, privé lessen en workshops. 2018 Salsa, Zumba, Jazz, Modern.
Salsapati Dansschool Eindhoven danceschool for salsa personal attention.
Een avondje lekker dansen en op t einde van de avond met een mooie bos rozen naar huis! Voorafgaand aan elk feest wordt er een gratis workshop verzorgd om er lekker in te komen. Deze keer een workshop salsa shines intermediate o.l.v.
Salsa, Merenque Danscentrum Verspaandonk.
Op de opendag op woensdag 6 september wordt vanaf 19.30 uur een gratis proefles salsa gegeven. Meld je gelijk aan! Cursus Dag Tijd Kosten. Deel deze pagina.: Dansen als sport. Danssport komt steeds meer in de belangstelling te staan. Dancing with the Stars heeft hieraan zeker een bijdrage geleverd.
Shelina Salsa Salsa Bachata Kizomba.
Welkom bij Shelina Salsa. Shelina Salsa in Eindhoven. Shelina Salsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven. Hier hebben we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal. Onder leiding van broer en zus Shelina Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit. Op een rustige, ontspannen manier de ins outs van salsa, bachata, kizomba en andere latin dansen overbrengen op les deelnemers.
Salsa, Bachata Kizomba dansen bij dansschool Salsa Sensation.
Neem een kijkje in onze salsa agenda en bezoek ons tijdens een van onze swingende salsa feesten. Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of iets te vieren? Boek dan onze swingende salsa workshop. Leer Salsa Dansen in Eindhoven bij Salsa Sensation. Proefles Salsa op 8, 10, 11, 12 en 13 april 2018.

Contacteer ons