Resultaten voor salsa dansen nijmegen

 
salsa dansen nijmegen
 
Flex Dansstudio Voor dans, musical en bewegingslessen.
/ START nieuw seizoen op 3 sept. is een energieke studio in Nijmegen onder leiding van Jasmijn Wolfers, afgestudeerd aan de Dansacademie Arnhem als Dansdocent Theaterdans. Flex Dansstudio is meer dan een plek waar je danst en beweegt onder begeleiding van deskundige docenten.
salsa dans
Danscentrum Vermeulen Nijmegen.
Danscentrum Vermeulen al 47 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. Op deze site vindt u alle gegevens over ons danscentrum. Het nieuwe schema voor september 2018 staat. op de site. Bel snel 024 3229017 voor voor alle informatie. 6524 AD Nijmegen.
invoerkosten
Black Black Top Left Main Left Bottom Black FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL.
Op zaterdag 13 augustus houden we deze bootcamp voor dames die graag hun salsa skills willen verbeteren en uitbreiden! Voor meer info klik hier. Elke woensdagavond van 2200u: 0000u. Iedereen is welkom om lekker te genieten van een dansje en een drankje. Fusion Latina op Facebook en Google. Like onze Facebook-pagina! Je kunt ons vinden onder Fusion Latina Nijmegen.
haar
Informatie over de Latin dansschool Dansschool Salsa Tipica in Nijmegen LatinWorld.nl.
Tevens geven we aan onze cursisten een belangrijke boodschap mee: Bij" dansschool Salsa Tipica leer je aparte figuren, flitsende shines en elegante styling. Maar je gaat pas echt plezier beleven aan het dansen als je je eigen kenmerkende manier van bewegen eraan toevoegt." Lokatie Dansschool Salsa Tipica is gelegen aan de Meijhorst 6002 1ste verdieping te Nijmegen.
woningontruiming
Caliente: 5x salsadansen in Nijmegen! indebuurt Nijmegen.
Dat kan in Nijmegen onder andere bij Salsa Tipica. Het fijne aan Salsa Tipica is dat ze in Meijhorst zitten: perfect voor alle Zuid-Nijmegenaren dus. Tijdens de les wordt er regelmatig van partner gewisseld en de man/vrouw-verhouding is ongeveer gelijk.
Gratis proeflessen bij Dansschool Salsa Tipica Nijmegen Cultuurstad.
Home Gratis proeflessen bij Dansschool Salsa Tipica. Sirene Sale: Eric van Sauers Moeders en Zonen. Weekendtips: Kunst ruiken, een nieuw festival Nijmegen-Noord op z'n' kop. Weekendtips: Lannister in de gevangenis, middeleeuwse taferelen lokale nachthelden. De ultieme zomermomenten van Nijmeegse DJ's.' 6 zomerleestips van literair Nijmegen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dansschool Salsa Cubana Salsalessen in Nijmegen.
Salsa dansen in Nijmegen. Salsa Cubana is gevestigd in de aula van het oude Montessori College in Nijmegen waar de Karakter bierbrouwerij heerlijk bier brouwt, na de les kunt u een zelfgebrouwen biertje of een ander drankje drinken. Er wordt lesgegeven op de maandag en donderdagavond aan de Berg en Dalseweg 295 in Nijmegen Oost.
Home Salsa Tipica Dansschool Nijmegen.
Leer salsa dansen met je vrienden, familie of collegas tijdens een workshop op maat! Dit kan in onze sfeervolle dansschool in Nijmegen of op een locatie naar eigen wens. Complete arrangementen met buffet en cocktails behoren ook tot de mogelijkheden.

Contacteer ons