Op zoek naar salsa merksem?

 
salsa merksem
 
Welkom op Rubio Salsa Club.
Hier kan je info vinden over de danslessen, organisaties en feestjes van Rubios Salsa Club. En voor de niet dansende bezoekers misschien een aanzet om salsa te leren dansen. Abonneer je op Rubio's' Salsanieuwsbrief om steeds op de hoogte te blijven.
hypothecaire leningen
SALSA lessen starten op woensdag 18 april 18 @ salsadansen.be.
Klik op de link om de feestjes van de dag te ontdekken. Op je smartphone is het dan weer leuk om de salsa lovers app te hebben. Niet alleen snel en duidelijk maar hij bevat ook een handige mogelijkheid tot navigatie.
coach
El Rubio's' Salsa Picante in Merksem Antwerpen Cuban Music Salsa Cubana.
Salsa dance classes. Salsa parties today. Salsa in Belgium. Free Tickets Cd's.' Salsa Festivals Belgium. El Rubio's' Salsa Picante in Merksem Antwerpen. Hola Salseros y Salseras, ik ben DJ El Rubio en organiseer maandelijks tweemaal Rubio's' Salsa Picante in Antwerpen Merksem.
wkk
Nachtleven / Latino, Salsa merksem Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Nachtleven Latino, Salsa Merksem en omgeving 14-04-2018 tot 14-05-2018. Salsa meets Soul Swing. Zaterdag 28 april Gc t Schoolhuis, Gooreind Theo Verellenlaan 88 Wuustwezel Gratis 21 km. Je kan een zoekopdracht bewaren door op de Bewaren knop te klikken.
Rubio's' Salsaclub, Merksem Antwerpen Tel: 0476548. Dansscholen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Leiebos 21 1/63, 2170 Merksem Antwerpen. 0476 54 88 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Ballaarstraat 32, 2018 Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures.
El Rubio's' Salsa Picante Volkslust Merksem.
El Rubio s Salsa Picante" is in Merksem Salsa Picante Scala in Beveren. Salsa, Merengue, Bachata, and Zouk. De meeste aktieve Dj van Belgi kan je hier vinden. De inkom is 5. Leden van Rubio's' Salsa Club betalen slechts 4.
Salsa lessen in Merksem, bij jou thuis, op een zelf gekozen locatie in Merksem salsa priveles in Merksem door www.dansschool-salsacool.be voor leuke salsalessen in Merksem toffe priveles salsa in Merk
Neem dan snel contact op met Dansschool SalsaCool voor privéles salsa in Merksem! De salsalessen duren 60, 90 of 120 minuten en kunnen op verschillende locaties plaatsvinden: op onze vaste locatie in Antwerpen, bij je thuis of op een zelf gekozen locatie.

Contacteer ons